kedd, március 16, 2010

Liverpool (4) - Pompey (1)

A Liverpool rég nem látott szórakoztató játékkal 4-1-re lelépte a Portsmoutht a Premier League 30. fordulójának záró mérkőzésén. A Vörösök az első félidőben hat perc alatt lerendezték a mérkőzést, a második játékrészben már tudtak tartalékolni a csütörtöki Európa-liga-visszavágóra.


A Liverpool régóta adós volt az eredménnyel és a látványos játékkal – hétfő este a Portsmouth ellen egyikre sem lehetett panasza az Anfield oly igényes közönségének.

A mérkőzés csupán az első találatig volt nehézkes a hazaiaknak, ám rá hat percre már három gól volt az előnyük. Ez az a pont, ahol elkezdett tartalékolni a Pool a Lille elleni Európa-liga-visszavágóra és a hétvégi Manchesterben vívandó rangadóra.

A kilencven perc legkellemesebb meglepetésének Alberto Aquilani játéka bizonyult, aki amellett, hogy megszerezte első találatát a klub mezében, jobbnál jobb labdákkal szolgálta ki társait, és szinte nem volt rossz megmozdulása.

Győzelmével továbbra sem mondott le a Liverpool a BL-selejtezős negyedik helyről, a Portsmouth pedig szép lassan kezdhet megbarátkozni a gondolattal: az ősszel már egy osztállyal lejjebb kell megpróbálnia megállni a helyét.

Kedvencem, Torres, két gólt is lőtt!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP