kedd, június 29, 2010

TOP10 futballsztár - 5. David Beckham

David Robert Joseph Beckham
(1975. május 2.)
Angol válogatott, Los Angeles Galaxy (AC Milannál kölcsönben)
középpályás

Nos, elérkeztünk a TOP5-höz, nálam öt személyből áll a dobogó. Innen alap, hogy kihagyhatatlan az évek óta nőideál David Beckham. Mindig is szerettem, még a Manchesteres-Realos korszaka óta nagyon rajongója voltam, bár mostanában eléggé elhanyagoltam.
Beckham jelenleg hivatalosan a Los Angeles Galaxy amerikai csapat játékosa, de már a 2009-es és 2010-es évben végig az AC Milannál van/volt kölcsönben.
Előző klubjai sem voltak kicsik, a Manchester Unitedben 265 meccsen 62 gólt lőtt, a Real Madridban 116 meccsen 13 gólt, a Galaxyban 41 meccsen 7 gólt, a Milanban pedig 18 meccsen 2 gólt lőtt.
1996 óta tagja a felnőtt angol válogatottnak, ahol 110 meccsen 17 gólt lőtt. Sajnos csak nézőként volt kint a csapattal a VB-n, sérülés miatt nem játszhatott egyik meccsen sem, és már nem is fog, az angolok kiesése miatt.
Focin kívül is hatalmas hírneve van, nem csak felesége miatt, hanem a jótékonykodása, a rendezvényeken való szereplései miatt.
1999 júliusában vette feleségül az akkori Victoria Adamset, ma már Beckhamet. 3 közös gyermekük van, akiket imádásig szeretnek: Brooklyn Joseph Beckham(1999), Romeo James Beckham(2002) - imádom a nevét, és Cruz David Beckham(2005).
Házasságukat gyakran botrányok övezik, több modell, vagy egyszerű nő állította, hogy David viszonyt folytatott vele, de Beckham szerint csak a botrányra hajtottak. Azóta is együtt van Victoriával, és a gyermekeivel.

Nos, nekem ő az 5.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP