kedd, június 29, 2010

Szánják-bánják, de nem változtatnak.

Hát komolyan! Mi folyik ebben a világban? Mi folyik a FIFA igazgatóságában? Nem igaz, hogy látják, mi történt, hallják a visszhangot, és nem bírnak foglalkozni a videóbíróval! Mi bajuk lehetne abból, ezt az aprócska változtatást bevezetnék?
Egyszerűen, már bocsánat a kifejezésért, de leszarják, hogy mi történik a pályán. Nekik az a lényeg, hogy lemenjen ez a vébé, de teljesen mindegy, hogy hogy. És ha van valami kis baki, akkor egyszerűen adnak egy sajtótájékoztatót, nyomják a kamu bocsánatkéréseket, és kész, ennyivel el van rendezve az egész.
Eddig két csapat sorsa múlt komolyan ezeken az eseteken. Na jó, esetleg csak Angliáé, Mexikónak nem volt olyan túl sok esélye Argentína ellen. De Anglia... Én hiszem, és nem csak én, hogy minden másképp lett volna, akkor 2-2-n marad a meccs.
És ők ezt elvették, mert egyszerűen van az a hülye meggyőződésük, hogy így minden rendben van. Hány csapatnak kell még értelmetlenül elbuknia, hogy észrevegyék, ez így nem működik?

2 megjegyzés:

Kittu 2010. június 29. 20:01  

nem igaz, hogy még mindig ezt csinálják...

gabi 2010. június 30. 14:11  

hát nem. de nem tudják abbahagyni... vagyis nem tudnak változtatni...

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP