szombat, május 15, 2010

Gossip Girl s3e20-21

Gyorsan letudtam a délután folyamán a legutóbbi két részt, és már csak egy van hátra az évadból, amit holnapután vetítenek odakint.
Kezdem unni Serenát és Jennyt, egyre mélyebbre süllyednek, már nem csak az egymás iránti ármánykodásban, hanem saját maguk ellen is irányulnak. Serena egy buborékban él, és nem hajlandó elfogadni mások óva intő véleményét, miszerint az édesapja rossz ember, ő mindent megtesz, hogy ne Rufus mellett, hanem Will mellett legyen az édesanyja, és apuci is teper rendesen, hogy ugyanezt elérje.
Blair úgy dönt, hogy a továbbiakban a Columbia diákja lesz, és otthagyja az NYU-t. Chuck még mindig mindent megtesz, hogy a közelébe férkőzzön, így a jelentkezési lapját is ő adja be. Nate és Serena egyre távolabb kerülnek egymáshoz lelkileg, testileg, míg Vanessa és Dan csak testileg, ugyanis a lány Haitire utazik egy dokumentumfilm miatt. Ez idő alatt azonban úgy tűnik, hogy Dan és Serena újra közel kerülnek egymáshoz, legalábbis a fiú az, aki mellette áll, amikor az apja újra elmegy... Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz az utolsó részben!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP