szombat, május 15, 2010

GG évadzáró

Jól sejtettem én! Itt egy kis Spoiler az évadzáróhoz, és videók is.

Mint ahogy azt már az előzetesben és a sneak peek videóban is láthattuk, Serena és Dan együtt éjszakáznak, és még egy csók is elcsattan köztük. Az egész éjszaka persze Jennynek köszönhetően nem maradhat titokban, és Gossip Girlön keresztül mindenki tudomást szerez a már nem is olyan nagy titokról. Viszont a meglepetés csak most következik. A Derena páros valamelyik tagja (Dan, Serena) megtörik, és az évad végén beismeri, hogy nem tud tovább úgy tenni, mintha semmit sem éreznének egymás iránt.
Szintén az évadzáró végével kapcsolatban. Az eljegyzési gyűrűn (amit várhatóan Chuck akar majd Blairnek adni) és a botrányokon kívül, egy lövés is lesz. Ausiello csak annyit árult el, hogy a lehetséges jelöltek között a három férfi főszereplő van: Chuck, Dan és Nate (Viszont a korábbi spoilerekből már kiderült, hogy Nate valaminek az áldozata lesz). Remélem, beindultak a fogaskerekek, és összeállt a kép! :)









0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP