vasárnap, május 16, 2010

90210 s2e20-21

Szegény Navid. Ha ennyit mondok, akkor összefoglalom ezt a két részt, amit ma láttam. Épp, amikor rájön, hogy még mindig érez valamit Adrianna iránt, közbelép a közkedvelt tinisztár, Javier, és összejön Adriannával, eleinte csak egy duett keretéig, aztán tovább mélyül a dolog kettejük között.
Silver és Teddy kapcsolata is elmélyül, végre kimondják a rettegett szót. Silver találkozik a fiú apjával, aki eleinte nem kedveli, majd megkedveli, és végül odáig fajul, hogy megkéri a lányt, hagyja el Teddyt, ugyanis elvonja a figyelmét. Silver eleinte ellene van, aztán mikor Teddy elveszít egy meccset, rájön, hogy igaza van, és otthagyja. Egy részeg estén megcsókolja Dixont, aki épp haragban van Ivyval, de ők is kibékülnek.
Jen visszatér, hogy pokollá tegye Naomi életét, és mindent a maga malmára hajt, és végül kiderül, hogy gyereket vár, bár nem tudom eldönteni, hogy tényleg így van-e. Naomi és Liam is eltávolodnak, de közben Annie-vel kerül közelebbi viszonyba, akit ismét kísért a buli utáni tette. Azonban ő is kezdi érezni, hogy vibrál közöttük a levegő Liammel...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP