vasárnap, április 18, 2010

90210 s2e14-15

Két részt is letudtam gyors egymásutánban a 90210-ből, és már csak 3 van hátra, amiből remélhetőleg még egyet letudok most, és a többi kettőt is jövőhéten. Azt hittem, zűrösebb lesz bepótolni mindent, de úgy tűnik, mégsem.
Kezd visszatérni a szín az évadba, azt hiszem. Kezdjük a főbb szálakkal. Dixon álmodozik arról, hogy milyen lenne megint együtt Silverrel, de sajnos az álma nem válik valósággá, de még így is mindent megtesz, hogy ne legyen együtt Teddyvel. Ám amikor kiderül a turpissága, Silver nagyon megharagszik, így Dixon még Teddytől is bocsánatot kér. Silver először nem ad esélyt Teddynek, majd mégis összejönnek, de a 15-ös részben máris szakítanak a folyamatos féltékenykedés miatt. Teddyt csajok hívogatják, ami zavarja Silvert, így Giát küldi utána kémkedni, amit már Teddy sem tud neki elnézni...
Ha már Gia. Nem akarja bevallani Adriannának, hogy belezúgott, de mindenben mellette van, hogy elfelejtse Navidet, aki közben Lilával randizik, és tényleg megkedveli őt. Gia beszervezi Adet egy zenekarba, és be is veszik, de mint később kiderül, nem fog menni Navid elfelejtése, Lila is a zenekar tagja. Miközben erről panaszkodik Giának, a lány mindent megelégel, és bevallja, hogyan érez iránta, ami teljesen összezavarja Adet.
Dixon édesanyja megjelenik, és eleinte furcsán viselkedik, de amikor elmennek egy sportbárba, minden gátlás eltűnik, és nagyon jól kijönnek. Sajnos ez biztatja Dixont, hogy tegyen fogadásokat a neten... nem lesz ebből semmi jó, úgy érzem!
Naomi segítséget kér Ivytől a kapcsolatukban Liammal, azonban Ivy mindent megtesz, hogy rossz színben mutassa fel Naomit. Ezzel azonban csak azt éri el, hogy Liam végre azt a Naomit látja, akibe belezúgott, így most már minden rendben van közöttük. Matthew lefekszik Ivy anyjával.
Annie végleg szakít Jasperrel, aki megígéri, hogy nem adja fel a rendőrségen, mert szereti, és míg van egy icipici remény is, hogy kibéküljenek, nem akar ártani neki. Miközben Annie kezd újra köel kerülni a Naomie-Ade-Silver trióhoz, Jasper folyamatosan követi, de ő nem akar tudomást venni erről. A fiú ellopja a kocsijukat, hogy az utolsó bizonyítékot is eltüntesse azzal kapcsolatban, hogy Annie ölte meg a nagybátyját, és tovább követi Annie-t, aki már nem bírja elviselni a közelségét.
Azt hiszem, minden fontosan kiemeltem, legalábbis remélem. Megyek is, nézem tovább, hátha túljutok még egy-két részen, és hátha írhatok még egy-két bejegyzést :)

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP