hétfő, május 03, 2010

90210 s2e19

Hát, ez egy igazán érdekes epizód volt. Liam Annie tanácsára kibékül Naomival, mikor az mindenkinek bevallja, hogy ő volt a hibás, nem Mr. Cannon, de titkon egymás iránt táplálnak érzéseket. Mármint Liam és Annie. Közben otthon mindkettejüknél problémák vannak: Harry és Debbie házassága válságban, Liam sem élvezheti a boldog hétköznapokat az apjával, amikor a mostohaapja megkeseríti az életét.
Jen is visszatér, és megfogadja, hogy pokollá teszi Naomi életét, amitől a lány teljesen összetörik. Dixon szerencsejátékozik, és nagyot bukik, így adós marad, ám a fiú csak annyit kér, hogy hozza el a suli kulcsait, Dixon bele sem gondol, hogy a közelgő vizsga kérdéseit akarják ellopni - végül az iskola rongálása, és hatalmas nagy balhé lesz belőle. Így az ő kapcsolata is kisebb válságba kerül Ivyvel.
Most senki felé nem járnak jó idők, ugyanis Silver és Teddy sem állnak túl jól. Látszólag minden romantikus, minden szép és jó, de amikor Silver kimegy Teddy egyik fontos meccsére, ahol az apja is ott van, és megtudja, hogy Teddy még csak említést sem tett róla, akkor betelik a pohár.
Hát szóval, nagyjából ennyi. Én igazából úgy vagyok ezzel a Liam-Annie-Naomi hármassal, hogy Liam és Annie összeillenek, de ugyanakkor Naomival is jó párost alkot a fiú, úgyhogy el sem tudom dönteni, ki mellett lenne jobb... De talán most Annie felé húzok...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP