szombat, május 22, 2010

Desperate Housewives s6e23

Megvolt ez is. Noha számomra a Született feleségek már rég elvesztette azt a varázsát, ami az első évadok során tapasztaltam, azért még nem adtam fel, és úgy vélem, a hetedik évad során sem fogom feladni.
Susanék elmentek, Angie ismét ölt, ezúttal Patricket és Gaby segítségével. Ügyesen kijátszotta, nem mondom. Bree végre bevallotta a sok-sok éve rejtegetett titkot, hogy Andrew miatt halt meg Carlos édesanyja, és emiatt Orson elhagyta őt, és talán már vissza sem tér a következő évad során. Bár nem szeretném, hogy így záródjon a szerelmi száluk. Lynette noha veszélyben volt, mégis a közte és Eddie között kialakult kapcsolat, és a baba hirtelen megszületése megmentette. Bár azt kicsit furcsálltam, hogy megszült, semmi félelem a higiénia miatt, aztán másnap már boldogan búcsúzkodik Susantől. No, nem baj, ez is csak egy kis apró bakinak számítható fel, amit már megszoktunk. Nos, az új évad rejtélyét azt hiszem, ismét Paul Young, tudjátok, Marie Alice volt férje biztosítja majd, aki visszatért a Lilaakác közbe... Ki tudja, milyen újabb titkokat rejteget még számunkra?
Az évad összességében 10/6 volt. Nem csak Amerikában csökkent a nézettsége, itt is. Nem olyan jó ez már, mint eleinte volt, kezdenek eldurvulni, nem tudnak mit kitalálni talán, vagy nem tudom. Talán a hetedik, a sorsdöntő hetes majd javít a helyzeten. Ősszel megtudjuk!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP