szerda, május 05, 2010

Született feleségek s06e14-15

Két újabb rész, már nincs sok hátra, úgyhogy totálisan büszke vagyok magamra. Még van kb. egy napom befejezni, talán meglesz :)
Orson meg akar halni, ez most már biztos. Azonban Bree rájön, hogy mégis tudná őt szeretni, így mindent megtesz annak érdekében, hogy ne ölje meg magát, és emellett még a házasságuk is rendbe jöjjön. Robin, a sztriptíztáncosnő ad neki tanácsot, hogy élessze fel az intimitást.
Gabrielle és Carlos tudják, hogy a Bolen család között valami nincs rendben, így mindent megtesznek, hogy eltávolítsák Dannytől Anát, elküldik New Yorkba a modelliskolába, de Danny Robin hatására utánamegy.
Tom és Lynette még mindig párterápiára járnak, de megutálják a terapeutát, miután látják egy színdarabban, hogy mennyire rémes.
Robin Susanék után Katherinehez költözik, és egy csajos este végén megcsókolja, hogy felidegesítsen két pasit. Bevallja, hogy leszbikus, ami kissé furán érinti Katherinet, de letagadja. Aztán elejtenek egy kis megjegyzést a végén, ami talán utal arra, hogy lesz egy leszbikus szál is a meleg mellett. Robin mindenkire hatással van a Lila akác közben... És hát. Mrs. McCluskeyról is kiderül, hogy úgymond a szexiparban dolgozott. Na, ez vicces volt :D

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP