szerda, május 05, 2010

Született feleségek s6e16

Nos, ez egy igazán tanulságos rész volt, főleg Gabrielle számára. Betegek a gyerekek, és ő nem lehet otthon, így hát Bobékhoz költözik, ahol party az élet, és ez nagyon tetszik neki. Mindaddig, míg meg nem tudja, hogy mennyire kell örülnie annak, hogy otthon két szerető kisgyermek várja, akik az övéi.
Penny meg akar szökni otthonról, mivel Lynette elfelejtette a születésnapját, és féltékeny a kisbabára, de minden rendben lesz köztük. Angie és Nick aggódnak, mert Danny elment, és mint kiderül, nem kempingezik Eddie-vel, hanem New Yorkban van Anánál.
Susan ráveszi az idős párt, Karent és Royt, hogy házasodjanak össze, de aggasztja Roy viselkedése. Karen tüdején foltot találnak... Robin és Katherine kapcsolata bonyolódik, és Katherine arra jut, hogy Robinnak el kellene költöznie, azonban végül az ágyban kötnek ki... de fura!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP