csütörtök, május 06, 2010

Született feleségek s6e17-19

Na, ezen kívül már csak két eddig leadott rész van, megpróbálom tízig átrágni magam rajta, tízkor indulok vissza a koliba. Ez most tényleg csak egy gyors összefoglaló lesz.
Bob és Lee gyereket akarnak, de a dadaanya mindig visszamondja, így Gabrielle akarja vállalni, de amikor rájön, hogy elvesztené a babát, ő is visszalép, így Bob és Lee szakítanak.
Danny igazi apja az a pasi, akitől a Bolen család menekül, és a pasi megtudja, hol laknak, így elmegy Széplakra, és az a terve, hogy elviszi magával a fiút.
Robin és Katherine kapcsolata hivatalossá válik, így el is költöznek, hogy pletykától mentesen éljenek.
Mikenak rengeteg tartozása van, de nem engedi, hogy Susan fizesse, mert akkor rájönne, hogy több az, mint amennyit ki tudnának fizetni.
Porter(vagy Preston? már nem tudom :D) hazajön Európából egy orosz szépséggel, akit el akar venni, de Lynettenek nem tetszik, és egy kis utánajárással rá is jön, hogy a nő egy csaló, így kidobja a házból. Eddie, a srácok barátja akarja felvenni, de mikor a csaj beszól neki, megöli. Tehát Eddie az a gyilkos, aki lányokat bánt. (Julie és a kávézóscsaj)...
Breenél megjelenik Rex állítólagos fia, de soha nem stimmel nála valami. Mindent kimagyaráz, és tetteti a jófiút, amit Bree be is vesz, de Orsonnak és Andrewnak nem tetszik a fiúcska...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP