szombat, június 05, 2010

Már csak egy kéz...

Egy kezemen meg tudom számolni, hány napot töltök még iskolában, mindössze négyet! Te jó isten. El sem tudom, hinni, hogy ez is eljött: már csak négy nap van hátra a suliból. Ballagásra is készülök, úgyhogy hamarabb haza fogok jönni, házivizsgám sincs, úgyhogy tényleg laza hetem lesz. Lenne, azt hiszem. Német, Matek, TörténelemTZ, és kémiából még egy kiselőadás. Még a Matekjegyem változhat. 5 is lehet, ha sikerül jóra megírnom ezt.
Pénteken túlestünk a földrajzon, felettébb könnyű volt, egy kis fegyvert használva meg végképp :D Na jó, csak egy-két helyen volt rá szükség, de azért jó, hogy volt. Talán még a 4,5 átlagom is meglesz év végén, aminek nagyon örülnék. Elég nehéz volt újra a normál kerékvágásba rendeződni félév után, de sikerült, és megint minden szép, és minden jó, azt hiszem. Imádok kollégista lenni, most jöttem rá. Mindig is félve gondoltam arra, hogy milyen lesz majd távol az otthontól, új környezetben, aztán mégis belerázódtam. Jó, várom a nyarat, az tény, várom a kerékpártúrát, a szünetet, a napozást, a pihenést, de azért ott is jó lenni.
Jövőhéten lesz műkörmöm. Életemben először, de szeretném kipróbálni...:) Tartok tőle, de hát... próba cseresznye :)
És ma végre először, három hét után napfényt látok, napszemüvegben voltam vásárolni, rövidnaciban ülök a gép előtt, mert meleg van, süt a nap, és nem esik az eső. Én még igazán szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a falunkat elkerüli a Tisza, csak a környéken folyik, nem úgy Borsod-megyében, ahol elég nagy vész van mindenhol. Edelénynél gát szakadt át, több település teljesen el van zárva, és az eső csak nem akart elállni, máig.
Republic koncert van a Vízikapunál, amire sajnos nem tudok elmenni, pedig úgy volt, hogy megyek... nagyon sajnálom, de ez van. Majd legközelebb, úgyis itt vagyok Gergelyiugornya mellett, a Tisza-party mellett, egész nyáron ott ülök majd, bőven kijut belőle :) Biztos lesz itt is Republic, legalábbis nagyon remélem...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP