vasárnap, január 30, 2011

Mi lesz veled, Torres?



‎'Láttuk, ahogy megszerzed a győztes gólt a németek ellen és ahogy Dél-Afrikában megnyered a Világbajnokságot. Követtük az ünnepléseket, csak azért, hogy lássuk az arcod – az örömöd! Sírtunk amikor Liverpool sállal a nyakadban láttunk ünnepelni, megmosolyogtuk, hogy a miénk vagy és hogy mi a tiéd vagyunk.'
Tegnap sokként ért a hír, miszerint Torres "benyújtotta felmondását" a Liverpool csapatánál. Először hitegettem magam, hogy kacsa, hiszen King Kenny mellett milyen jó dolga lehet most már a csapatnak. Aztán a Liverpool hivatalos honlapján is megjelent a hír. Kész voltam.
El sem tudom hinni. Egyik percben még annak örülök, hogy végre kezd rendbe jönni a csapat, végre van egy megfelelő menedzser a hátuk mögött, erre tessék. Torres menni akar.
Egyelőre a csapat elutasította az átigazolási kérelmét, és mivel holnap lejár az átigazolási szezon, egyáltalán nem tudhatjuk, hogy mi lesz ennek a történetnek a vége, de tény, hogy az elkövetkező 24 órában nagy meglepetések érhetnek majd.
Igazából akarom is, hogy menjen, meg nem is. Mindentől függetlenül ő marad a kedvenc játékosom, és a kedvenc csapatom is marad a Liverpool, de nem tudom, mi a legmegfelelőbb döntés. Szüksége van térre, szüksége van trófeákra, de vajon melyik az a csapat, ahol mindkettőt megkaphatja?
A Chelsea akarja, rohamozza, ajánlatokkal bombázza a csapatot, de hogy dönt? Nem tudom...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP