szombat, április 24, 2010

90210 s2e18

Na, ez is megvolt. Igen, ez kellett nekem. Egy jó kis fülledt rész, tele ármánykodással, szenvedéssel.
A legfőbb hangsúly Naomin és Adriannán volt. Ade ugye elment egy bulira, amivel megalapozhatja  a zenei karrierjét, és ezzel megfogadta Navid tanácsát, Giaé helyett. Szépen összevesznek, és mire Ade odáig jut, hogy ki kellene békülni, mert tényleg hibát követett el, Gia lefekszik az exbarátnőjével, Alexával, így Ade megint Navid mellett köt ki egy kávézóban. Látszik, hogy még nincs lezárva egy szál, bár nekem ők voltak anno a kedvenceim. Naomi mindent bevall az igazgatóság előtt, így Liam nagyot csalódik benne, pont azután, hogy bevallotta neki, hogy szereti. Így most már nem az anyja háza, hanem Naomié az a hely, ahol a legkevésbé lenne. Ivy kapva kap az alkalmon, de sajnos nem jönnek be a számításai, így nagyot koppan, de Dixon bevallja, hogy érez valamit, így ők is megpróbálják együtt. Nem tagadom, érdekes páros lesz.
Annie kezd túllépni a dolgokon, és mikor Silverrel új kocsit akarnak venni, jól eljátszadoznak, azonban véletlenül odakeveredik, ahol megölte Jasper nagybátyját, és teljesen beijed, nem bír tovább vezetni. Újra előtörnek a rémálmai. De ő az egyetlen, aki Naomi mellett áll, így mindkettejüknek nagyon sok erőre van szükségük. Most főleg.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP