vasárnap, április 18, 2010

Glee s1e14

Azt hiszem, az újonnan leadott részekkel nagyjából végeztem, kivéve a 90210-nél, de ott elég nagy a lemaradás.
Megnéztem a Glee eheti részét, és még mindig megvan a varázs. Ezúttal leginkább Rachel és Finn illetve Emma és Will voltak a középpontban, tehát a párkapcsolatok terén volt kiemelés.
Rachel is Finn "járnak", már ha ezt járásnak lehet nevezni. Finnt zavarja Rachel, és a kapcsolat, így "szakítanak", és Rachel randizni kezd egy rivális iskola diákjával, Jessie-vel. (Istenem, imádnivaló hangja van a pasinak!)
Sue ezúttal is mindent megtesz, hogy a Gleenek rossz legyen, és Will pedig csak a jót akarja. Ezúttal egy Hello kihívást csinál, mindenkinek egy Hello dalt kell énekelnie. Közben alakul a kapcsolatuk Emmával, habár Terrinek és a rivális suli tanárának hála nem túl jó irányba. Terri is bekavar, és Will is rájön, hogy még időre van szüksége, így még egyelőre semmi nincsen közte és Emma között. Be kell valljam, engem meglepett, mikor kiderült, hogy a csajszi szűz, pedig már elég idős, de tartogatta magát a megfelelő férfinak.
A dalok ezúttal is nagyon jók voltak, még mindig tartják a szintet. A személyes kedvencem a Lionel Richie által ismertté vált Hello volt, amit Rachel(Lea Michele) és Jessie(Jonathan Groff) énekeltek. Azóta már vagy hússzor meghallgattam!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP