szombat, április 17, 2010

Gossip Girl 3x17

Utálok lemaradni a sorozatokkal, de sajnos egy-egy két hetes távollét után eléggé sikerül, aztán két nap hol elég, hogy mindent bepótoljak?
Egy részt már megnéztem a Gossip Girlből, de egyszerűen nem bírom tovább, hogy ne lássam a következőt, de sajnos elég lassú ez a hülye letöltés, és még sok minden vár rám. 90210,Glee, Vampire Diaries, Így jártam anyátokkal... kár, hogy nincs most valami szünet.
Szóval, az epizódról. Igazán izgalmas rész volt. Kezdjük az elején. Ugye, Nate szülinapja van, amire Serena egy titkos bulit szervez, Nate kedvenc játékával, az Assasinnal. Jenny azonban "elrabolja" Natet, és próbálja a maga oldalára állítani, és rossznak bemutatni Serenát. Chuck közben harcol a hotelért Jackkel szemben, mire a férfi egy cselhez folyamodik. A csel neve pedig Blair. Megfogadja, hogy ha Blair lefekszik vele, és Chuck végre mindent elveszít, akkor visszakapja a hotelt. És sajnos, mint később kiderült, Chuck is részt vett az összeesküvésében, remélve, hogy Blair megbocsát. Csakhogy nem tudunk egy embernek egy ilyen tett után hipp-hopp elfelejteni mindent.
Jenny a játék végén megcsókolja Natet, aki nem tudja mire vélni, de végül megmondja, hogy ő nem akar semmit, és ismételten Serena mellett köt ki. Eric még mindig Jonathan hiányát próbálja meg orvosolni, míg a játék alatt az épületben találkozik egy sráccal, Elliottal, aki igen csak megtetszik neki. Ha nem lenne meleg, még én is elfogadnám :D Na, mindegy, kis cuki.
Dan és Vanessa próbálják áthidalni a kapcsolatok nehézségeit, és közben még mindig barátok akarnak maradni. Dan nevezne egy íróversenyre, így kikéri Vanessa segítségét, ahogy a lány is a rövidfilmjének forgatókönyvével. Ezzel csak az a baj, hogy Vanessa nem vallja be, hogy mindeközben ő is nevezne ugyanarra a versenyre, és nagyon kevés az esélye, hogy mindketten bejussanak. Magának akarja a győzelmet.
Chuck eltünteti Jacket a hotelből, és közben ő is szenved, Blair is. Mindketten tudják, hogy ez örök éket vert kettejük közé...
És, hogy legalább valami felpezsdítő és hepi is legyen, Dorota és Vanya eljegyzése is megvolt :) Hát, én minden esetre várom a folytatást! Csak jönne már le...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP