vasárnap, április 25, 2010

A tökéletes pasi (2005)

A héten ez volt az egyik film a háromból, amit megnéztem. Már nagyon régen terveztem, de még sosem jutott rá elég időm, és mikor meghallottam, hogy ma este vetítik a tévében, hát gyorsan megnéztem.
A szokásos kis egész estés tinifilm, amin jó sokat lehet nevetni, Hilary Duffal és Heather Locklearrel a főszerepben.
A történet lényege, hogy Jean és lányai folyton költöznek, így a nagyobb lány, Holly kezdi magát elveszettnek érezni a világban. Így kitalálja, hogy eljátssza az anyjának a tökéletes pasit, hogy végre legyen reménye, és hite, hogy egy helyen maradjon örökre. Virágot, leveleket, cdt küld neki egy barátja segítségével, és a barátnője nagybátyja, Ben segítségét kéri, hogy mondja el neki, milyen a tökéletes pasi.
Ezzel csak egy baj van: az anyja időközben beleszeret a pasiba, aki nem is létezik, így véget akar vetni a színjátéknak. Közben megpróbálja rávenni ezt a Ben bácsit, hogy tényleg jöjjön össze az anyjával, és amikor a férfi meglátja, tényleg megtetszik neki, így végre ott maradnak.
És persze ki sem maradhatna, hogy Holly is rátalál a számára megfelelő pasira, annak a személyében, aki az e-maileket küldözgette az anyjának... :)
Jó kis film volt, sokat nevettem, úgy összességében 10/8

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP