szombat, május 22, 2010

90210 s2e22 - Évadzáró

Ez is megvolt. Ez bevallom, számomra sokkal ütősebb volt, mint a Gossip Girl zárója, sokkal több kritikus rész volt benne. Nem tudjuk, mi lesz Dixonnal, aki engedély nélkül elment, nem tudjuk, mi lesz Annie-vel, aki végre elmondja, mi történt a buli éjszakáján, és nem tudjuk, mi lesz Liammel, aki összeveri Jaspert, miután felgyújtja a hajót, amibe oly sok munkát fektetett.
Az Annie és Liam szál kezd komolyodni, noha még nem szőttek bele semmi komolyabb romantikát, gondolok itt egy csókra, igenis ők számomra a legszebb, és legösszeillőbb pár a világon. A többiek kezdenek unalmassá válni. Például Silver és Teddy, vagy Ivy és Dixon. Az ő kapcsolatuk is kezd sablonossá válni.
Adrianna és Navid egy szappanoperába is beillő dráma keretein belül jöttek újra össze, ami kissé klisé volt, de elviseltem. Egyedül ők maradtak nekem Annievel.
Naomi megkapta a magáét, bár így utólag, talán nem is igazán ezt érdemli, ahogy Ryan sem.
Úgy összességében 10/8 volt az évad. Megint csak elismétlem, nem gondoltam volna, hogy Annie (Shenae) képes a hátán vinni az évadot, de egész jól elboldogult vele. Kíváncsi vagyok, hogy mit tartogat a jövő a sorozatnak, szeptemberben kiderül!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP