szombat, május 22, 2010

Vámparnaplók spoiler

Új információk láttak napvilágot a Vámpírnaplók második évadával kapcsolatban. Ha nem akarsz semmit megtudni, akkor ne kattints majd a továbbolvasásra.
Ezen kívül most már biztos, hogy az RTL leadja a Vámpírnaplókat, bár pontos időpont még nincsen. A hírt Twitteren erősítette meg az RTL Klub vezetősége.
Most pedig, a spoilerek. Kattints a további bejegyzésekre!

A mostani Damon-Elena-Stefan háromszög négyszöggé fejlődik, Katherine is csatlakozik.
Meglepő, de először nem Damon kerül közel újra Katherinehez, hanem Stefan.
Elena meglepődik és megrémül a tudattól, hogy ő is többet érez Damon iránt, mint barátság.
Vérfarkasok szállják meg a várost, és az egyikük (talán Tyler) közel kerül majd valakihez (talán Bonnie.) Szóval Tyler vérfarkas.
Aztán itt van az első ismertető a második évadról, köszönet a The Vampire Diaeries.emilapnak!

Katherine feltűnése Mystic Fallsban nem kevés gondot okoz és igen csak bekavar a már amúgy is érdekes Stefan-Elena-Damon szerelmi háromszögbe. A kis város lakóinak is választás elé kerülnek, miután egy új veszély áldozataivá válnak. Új és nem várt barátságok születnek, szövetségesek válnak ellenségekké és szívek törnek össze. Stefan és Damon egy sokkal ördögibb ellenséggel kerülnek szembe, akiről eddig ezt sem merték hinni, hogy létezik.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP