szombat, május 22, 2010

Gossip Girl s3e22 ÉVADZÁRÓ

Hát, ez is megvolt. Nem volt valami nagy durranás, mint amire számítottunk, de így is kaptunk bőven házi feladatot a nyárra, és még így is izgatottan fogjuk várni a folytatást.
A Dan Serena szál kezd bonyolódni. Elcsattan egy csók, amiről nem akarnak senkinek szólni, de akaratukon kívül mégis mindenki megtudja, és máris itt a bonyodalom. Nate és Serena szakítanak, és úgy tűnik, lassan mindketten tovább fognak lépni.
Blair megpróbál ellent mondani a szívének, de végül mégis Chuck karjaiban köt ki, aki még előtte lefeküdt Jennyvel. Így aztán a leánykérés közben minden elszakad, és mindennek vége.
A Georgina szálat kezdem megunni. De úgy érzem, ezzel a kis meglepetéssel a szíve alatt nem fogja szétrombolni a S&D kapcsolatot, ami úgy érzem, nem itt záródott le.
Jenny végül elmegy, ki tudja hová, de tudjuk, hogy egyszer még visszajön, ahogy Cuck is, noha majdnem a halálba taszította egy golyó... Így nem is izgi, hogy tudom, nem hal meg... :)
Nem baj, azért még mindig várom a folytatást.
Úgy az évad összességében: 10/8

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP