péntek, május 14, 2010

The Vampire Diaries s1e21


Eléggé érződik már az epizódon az évadzáró feeling. Sok mindent megtudhatunk a múltból, és kezdünk sejteni jónéhány dolgot a következő, azaz évadzáró epizódból, amit már tegnap levetítettek, remélem, hamar jön a felirat. (kb 85%on van, azt mondják.)
A lényeg, hogy Isobel a városban van, és mindent megtesz, hogy megszerezze a fegyvert, amivel a vámpírok végét okozhatják Katherine segítségével. Elrabolja Jeremyt, hogy ezzel zsarolja Elenát. Bonnie és Elena kibékülnek, látszólag legalábbis, és Bonnie segít, hogy levegyék a varázst a fegyverről, és úgy adják oda Isobelnek. A baj csak az, hogy Bonnie csupán látszatot mutat.
Damon és Elena egyre közelebb állnak egymáshoz, és most már nem titok, ami eddig az volt: Damon szerelmes belé.
Azt ugye tudjuk, hogy Isobel Elena anyja, de Damon összerakta a teljes igazságot is, miszerint a jó John bácsi Elena igazi édesapja, de esze ágában sincs ezt elmondani a lánynak, no, nem is csodálkozom rajta.
Ugye a végén Bonnie bevallja, hogy tett valamit, amit nem lett volna szabad... és várhatom a feliratot! :)

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP