péntek, május 14, 2010

Desperate Housewives s6e20-21

Behoztam szinte minden lemaradást, úgyhogy nagyon jól állok. Tehát, néhány kiemelkedő dolog. Eddie beköltözik Lynette házába, és majdnem lebukik, mikor megöli az anyját, és Lynette pont akkor megy hozzájuk. Terápiára küldik, mivel dühkitörései vannak, és oda kellene az anyja is. Lynette elmegy, hogy megkeresse, de nem találja sehol....nem csoda.
Mike pénzt kér Carlostól, de nem akarja elmondani Susannak, azonban Gaby segítségével rájönnek, és megpróbálják megszívatni a férfiakat.
Breenek egyre több gondja akad Rex fiával, ő is hazudozik, és nem tudja mire vélni, nem tudja eldönteni, mi lenne a helyes, de végül Orson és Andrew oldalára áll, és megpróbálnak közös erővel rájönni, hogy mit kellene tenni Sammel, hogy megtudják közben a teljes igazságot.
Megjelenik Danny igazi apja, Patrick, és elüti Nicket, Angie nagyon aggódik, így elküldi Danny-t, de mikor Patrick meglátogatja az otthonában, elmondja, hogy élve akarja, hogy szenvedjen majd, és nála fogja tölteni az éjszakát... Senkiben nem bízhatunk, még abban sem, akit azt hisszük, hogy ismerünk Senkit nem ismerhetünk igazán...

Mellék: MEGVAN A TVD felirat, holnap reggel már nézem is :) most fáradt vagyok, jóéjt!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP