szombat, május 15, 2010

Alonso szerint Monacóban közelebb kerülhetnek a Red Bullhoz

A Forma-1-es világbajnoki pontverseny második helyezettje, Fernando Alonso szerint Monacóban a Ferrarival közelebb kerülhetnek az éllovas Red Bull Racing pilótáihoz. A spanyol annak ellenére is bizakodó, hogy az energiaital-gyárosok csapatfőnöke, Christian Horner kijelentette, Monacóban is megőrzik előnyüket riválisaikkal szemben. 

A kétszeres világbajnok spanyol - Lewis Hamilton utolsó előtti körében bekövetkezett balesete miatt - a második helyen végzett hazai versenyén, és így a Red Bull pilótáit megelőzve, három ponttal van lemaradva az összetett pontversenyben a világbajnoki címvédő brit, Jenson Button mögött. A Spanyol Nagydíjat Mark Webber
már-már ijesztő fölénnyel nyerte meg. Alonso szerint ha balesetmentesen lezajlik a monacói futam, jó eredménnyel zárhatja ezt a hétvégét is.
"Tisztában vagyok vele, hogy jelen pillanatban a mezőny legerősebb istállója a Red Bull Racing, és a McLaren is jól szerepelhet Monacóban. A Spanyol Nagydíj során végig problémákkal küzdöttünk, és jelentős lemaradásunk van a Red Bull-lal szemben, de ha nem hibázunk, a teljesítményünk biztosan javulni fog a hétvégén"- idézi Alonsót az Autosport

A spanyol sokszor az ellenfelek súlyos hibáit kihasználva ért el jó eredményt, de saját hibáit tekintve is kimagaslónak számít jelenlegi pozíciója. A Maláj Nagydíjon a csapat helytelen taktikájának köszönhetően már a kvalifikáció első etapjában búcsúznia kellett a folytatástól, Kínában kiugrott a rajtnál, Barcelonában azonban a körülményekhez képest jó versenyt futott.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP