szombat, május 15, 2010

The Vampire Diaries s1e22 - Évadzáró

Nahát. Igazán ütős kis évadzárón vagyunk túl, és nem csalódtam egyáltalán, amikor elkezdtem nézni a sorozatot, ezt vártam, sőt, kevésbé jót, de eszméletlenül szupert kaptam.
Eleinte egy normál epizódnak indult, meg is kellett kérdeznem magamtól, hogy ez lenne az évadzáró? Hát, ez volt. Ütött rendesen.
Ugye, elérkezett az alapítók napja, és megy a nagy szervezkedés, nem csak az emberek, de a vámpírok között is. John izzítja a fegyvert, a vámpírok pedig a bosszút.
Damon próbál meg egyre közelebb kerülni Elenához, de a lány állítja, hogy csak Stefan az, akit szeret. Megvan a nagy buli, kezdődik a tűzijáték, beindul a fegyver. Minden vámpírt megtalálnak, kivéve Stefant, akit Alarick megment. Azonban nincs valami rendben a polgármester és Tyler háza táján sem. Nem vámpírok, de akkor mik? Mert nem emberek, az biztos... ez a következő évad rejtélye lesz, úgy érzem.
Elena elmondja Johnnak, hogy tudja, kije ő neki, és segít Stefannak és Damonnak. Damon segítséget ajánl Jeremynek, aki faggatózik a vámpírok érzéseivel kapcsolatban, közben pedig Anna vérét szorongatja. Megissza, és bevesz egy csomó gyógyszert...
Miközben Damon elhagyja Elena házát, a küszöbön találkoznak, megköszön mindent, és megcsókolják egymást, amit Jenna meglát. John megijed a konyhában tőle, és beszélgetni kezdenek, amikor is Elena levágja John ujjait. Elena? Nem. Katherine. Ellopja Elena cuccait, és mire Elena a házba ér, már leszúrja Johnt...
Úgy összességében az évad: 10/10
Ütött, nagyon. Soha jobbat! :)

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP