csütörtök, június 24, 2010

Arrivederci, Italia!

Nahát, nahát. Igencsak érdekes meccseken vagyunk túl. Egy unalmason, és egy félideig unalmason. Paraguay és Új Zéland nem bírtak egymással, így egyikük sem lőtt gólt, 0-0, de Paraguay még így is továbbjutott.
Az Olaszország Szlovákia mérkőzés jóval izgalmasabb volt. Meg nem adott gól, kapus a sarokba állítva, és végül könnyek, ennyivel jellemeztem is.
Szlovákia egészen 2-0-ig húzta előre magát, majd az olaszok berámoltak, egyet, kettőt. Megörültem, de sajnos a másodikat már nem adták meg, így maradt 2-1. Mígnem a szlovákok még egyet lőttek, és az olaszok is, mindent megtéve azért, hogy legalább döntetlenre hozzák ki. Sajnos sikertelenül.


"jön egy olasz csodadoktor. és valóban meggyógyul." 
Hát, ez megmaradt bennem. A végén sorban sérültek le a szlovákok, az olaszok hozták a temperamentumot, és idegeskedve pillantgattak óráikra, de nem sikerült. Olaszország is eltávozott, pedig elég nagy favoritként, sőt, mit több, címvédőként érkeztek ide. Amilyen nagy elánnal, annál nagyobb volt a bukásuk. Az F csoport továbbjutói tehát Paraguay és Szlovákia. Este a hollandok a kameruniakkal örömfocit játszanak, ők ugyanis már bent vannak, illetve Dánia és Japán küzd a második helyért.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP