péntek, június 25, 2010

Szex és New York - 6. évad. a vége.

Értékelés: 10/10. Na ez volt az, amit vártam az évadtól.
Megnéztem. Vége van. Túl vagyok mind a hat évadon, és esküszöm, hogy belopta magát a szívembe. Én is vérbeli SATC rajongó lettem. És el sem tudom hinni, hogy már csak két film van hátra, és vége az egész kultusznak.
Ez a évad volt a legjobb mind közül, talán pont azért, mert ez volt az utolsó, ez zárta le az egészet. Mindenki változott hat év alatt, senki nem maradt ott, ahonnan indult.
 Samantha, a megrögzött szingli és nimfomán átküzdötte magát a rák és a klimax nehézségein, és Smith, a jóképű színész mellett kötött ki, akit Jason Lewis alakított.
Miranda, aki soha nem gondolta volna magáról, hogy anya, és feleség lesz, a jóképű doki, Robert Leeds mellett megtalálja a boldogságot, egy időre. Mikor már azt gondolja, hogy kiszeretett Steveből, kisfia apjából, újra egymásra találnak, és ezúttal azt kell mondjam, örökre szól a kapcsolat.
Charlotte megtalálja a helyét Harry mellett, és minden szép, még egy aranyos kínai kisbabát is örökbe fognak fogadni.
Carrie pedig... hát, az ő élete zajlik. Az orosz Petrosvkyval azt hiszi, minden tökéletes, képes érte elhagyni New Yorkot, és Párizsba költözni, bármennyire is ellenzik a lányok. De ő elmegy, és kezdi megunni. Ekkor megjelenik Big, aki végre kimondja azt a szót, amire már hat éve vár: az igazi. És végre a nevét is megtudjuk, ugye, John? :) Ideje volt.

Azt hiszem, hogy soha nem fogom elfelejteni ezt a sorozatot. Újra és újra vissza fogok hozzá térni, és újra és újra meg fogom még nézni az évek során, hiszen imádtam. Nem tudom, hol találok majd még egy ilyen csodát. De majd a két film pótolja. :) Remélem.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP