hétfő, június 21, 2010

Szex és New York - 4. évad.

Nos akkor, én megnéztem ezt is. Ahogy haladok az évadokkal, egyre jobban szeretem, imádom a mi kis négyesünket.
Ezúttal mindenki hatalmas változáson megy keresztül, ami tényleg átalakítja nem csak a saját, de mind a négyük életét. Carrie majdnem hozzámegy Aidenhez, de mégis Big mellett köt ki, aki elköltözik, és végleg elhagyja New Yorkot, az örök várost. Aidennel csúnya a szakításuk, küzdenie kell még a lakásáért is, és végül a Vogue-nál köt ki. Ah. De mázlista.
Charloette végleg elválik, abbahagyva a babamizériát Tray-el, és újra belevetve magát a szinglik életébe. Ha az olyan könnyen menne.
Miranda teherbe esik Stevetől, és kisebb-nagyobb huzavona után a baba megtartása mellett dönt, és az évad végén meg is születik a kis Brady, aki tényleg mindent megváltoztat. Szükség volt a terhességre, hiszen, ha jól hallottam, Cynthia Nixon, a Mirandát alakító színésznő épp akkortájt várta második gyermekét.
És végül, de nem utolsó sorban, a mi kis nimfomán Samanthánk. Szerelembe esik, viszonzottnak is találja, mígnem egy csúnya hűtlenség miatt összetörik a szíve, és végleg lemond arról, hogy újra szerelembe essen.
Már csak két évad, egy rövid és egy hosszabb, és két film vár rám... aww. El sem hiszem.
Értékelés: 10/10

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP