szerda, július 14, 2010

1 hét...

Bele sem merek gondolni, hogy egy hét és 8 óra múlva már úton leszek Spanyolország felé. 176 óra múlva indulás. Annyira hihetetlen. Igazából ez rossz hír is, mert azt jelenti, hogy már alig lesz hátra valami a nyárból. Olyan gyorsan elmegy, még a sulis időszak sem ment el ilyen gyorsan, pedig az is száguldott, rendesen.
Még mindig mindenhonnan, a csapból is a spanyolok folynak, de nekem megunhatatlan. Világbajnokok lettek, végre megmutatták, hogy mire képesek, ha összetartanak.
Nagyon, nagyon meleg van a napokban, de örülök, hogy legalább tegnap éjszaka lehűlt egy picit a levegő. Olyan tíz felé ültem az íróasztalomnál, nyitva volt az ablak, és éreztem, ahogy jön be a hűvös levegő... Mennyei volt. Mert napközben nem lehet bírni azt a meleget, ami itt van... Remélem, azért az Ibériai-félsziget nem lesz ilyen vészes, csak kellemes. Alig várom már! Venni akarok olyan spanyol kalapot, mint amilyet Sergio, meg Nando viseltek hétfőn a buliban :D Nagyon tetszik, trendi, és szép piros-sárga. Csak tudnám, mihez akarom felvenni :D
Közben a hétvégén már startolnak a felkészülési meccsek, a Liverpool is játszik, de Nando, és a spanyolok még biztosan nem. Kíváncsi vagy, milyen is lesz Hodgsonnal. Meg arra is, hogy Nando végre hol köt ki. Chelsea? Liverpool? Manchester City? Már beharangozták, hogy a Barca is akarja őt, de... azt kétlem. Oda nem is menne, ott tényleg nem jutna szerephez. Szerintem maradni fog, vagy a Chelseába megy...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP