szombat, július 17, 2010

Kibírhatatlan

Lassan már kibírhatatlan lesz ez a hőség. Sőt, már nem csak lassan, nekem már kibírhatatlan. Este nehezen alszom el, reggel nem tudok fél nyolcnál tovább aludni, mert rettentően meleg van, már ilyen korán. Nem bírom tovább.
Bent is 27-28°, kint meg sem merem nézni, hogy mennyi, szerintem az utóbbi héten csak tegnap mozdultam ki a házból, hogy elmenjünk vásárolni - azóta ki sem mentem egy pillanatra sem. Szerencsére holnapra ide viharos szelet mondanak, és már kezd jönni az elöljárója - bár süt a nap, de lengedez a szellő, amit még itt is érzek.
Unalmas is. Gépezni nem nagyon lehet, mert nagyon hamar elkezd melegíteni. A tévé is, bár azt úgyis nézem. Olvasni kéne, de néha azt is megunom. Írni. Hát kézzel nem szeretek, de gépelni meg nem bírok, annyira hőség van.
Szerencsémre Spanyolországba nem mondanak 28°-tól többet, mikor ott leszek, legalább az legyen egy kis kikapcsolódás. Hátha, mire hazajövök, itt is jobb lesz egy fokkal, bár kétlem.
Képzeljétek! Ismerem a fiút, Csabát, aki énekelni fogja a Himnuszt a Forma-1en! Egy Vámospércsi találkozón ismerkedtünk meg, ott töltöttünk náluk egy hetet, és nagyon aranyos fiúcska, csodaszép hangja van, és gratulálok, Csabi! :)

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP