csütörtök, július 15, 2010

Kedves John! (2010)

Értékelés: 5/5 - Nagyon tetszett.
Megnéztem végre, pedig már ezt is nagyon régen halogatom. De most megvan. Csodálatos film volt, szeretem a romantikus drámákat, és ez tényleg elnyerte a tetszésemet. Valamilyen szinten a Vágy és Vezeklésre emlékeztet, vagyis a katonáskodásból és a rosszfiúból ez jut eszembe.
Az elején,a  levélről sosem gondoltam volna elsőre, hogy az édesapjának írta, rögtön arra gondoltam, hogy Savannah számára írta. Meglepő, de szép fordulat volt.
Aztán az, ahogy a dolgok megváltoztak a végére, váratlanul ért, de kivételesen még ez is tetszett. Minden más lett, minden és mindenki megváltozott, de az érzés sosem tűnt el, bármennyire is eltakarta a harag, bármennyire is átvette a helyét a csalódás.
És aztán megjelent a megértés. Az egyetlen szó, az egyetlen érzés, ami mindent, vagy legalábbis részben mindent megoldott, és újra megváltoztatott, a régi kerékvágásba. Újra felvillan az érzés, de most már lehetetlen beteljesíteni, most már hiba lenne.
Aztán jön egy újabb levél. És újabb évek telnek el, de az idő mindent helyrehoz, amit már megtanulhattunk.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP