szombat, július 03, 2010

Német parádé

Hát, na, leültem megnézni a német-argentint, szokás szerint. Nekiindultam, hogy a németekre fogadtam, várom tőlük a csodát, de amilyen szerencsés vagyok, úgyis Argentína nyer. Három perc, 1-0 a németek javára, és meg sem álltak 4-0-ig. Félek ettől a német válogatottól, félek, hogy őket kapják a spanyolok, ha esetleg továbbjutnak este a spanyolok, és félek, hogy nem győzik le őket, mint 2 éve az EB-n. Ez most nem lesz annyira egyszerű, mint akkor volt, hiszen a németek nem adták fel egy gól után, nem nyugodtak bele, csak termelték, termelték és termelték a góljaikat, addig, míg a bíró le nem fújta a 90' percet.
Maradona kissé elbizakodott volt a mccs előtt, ő azt hitte, hogy majd a drága jó kis dél-amerikai foci mindent visz, de a németek megismételték a négy évvel ezelőttit, továbbjutottak. És nem akárhogy.
Este lesz a Spanyol-Paraguay meccs. Hát, nem tudom. Könnyűnek hangzik, de talán pont ez lesz vele a baj, mint Svájc ellen volt. Elbíztuk magunkat mi is, szurkolók, és aztán nagy koppanás lett a vége. Nem akarom, hogy este is ez legyen, én este egy spanyol győzelmet akarok. Miért nem lehetne már mondjuk úgy 11 óra, és lenne vége, és már tudnánk, hogy ki jutott még a négy közé? Félek. Nagyon félek...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP