szerda, július 07, 2010

Nemsokára spanyol-német

Kicsivel több, mint három óra, és elstartol a vébé utolsó, második elődöntője, a spanyolokkal, és a németekkel a főszerepben. Nagyon félek. Bevallom, még egy mérkőzés előtt sem féltem ennyire, és nagyon nagy gyomorgörcsöm van, hiszen a spanyoloknak elég sok múlik ezen a meccsen, történelmet írhatnak, ha bekerülnek a döntőbe.
Mindenkinek az a beharangozója, hogy ez a két évvel ezelőtti mérkőzés visszavágója lesz, amit mindenki tud, hogy a spanyolok nyertek meg, Torres góljával.
Én erre nem tekintek visszavágónak, csupán alapjaiban, ugyanis két teljesen más csapat lép ma este pályára. A spanyolok kemények, szívósak, de nem futottak olyan jó szezont, mint a németek. A németek pedig fiatalítottak, erősítettek, és szenzációs formában vannak, mint két éve a spanyolok. Verhetetlenek voltak, ahogy most a németek Nem.
Nagyon félek, és nagyon izgulok a srácok miatt, bárcsak sikerülne elgyepálni a németeket, és megismételni azt a két évvel ezelőtti bécsi randevút...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP