csütörtök, július 08, 2010

Szex és New York - A film (2008)

Értékelés: 5/4
Hosszú ideje halogatom már, hogy megnézzem a két filmet a hat évad után, de még csak most jutottam el addig, hogy megnézzem az elsőt, és hamarosan a másodikat is.
Nos, örültem a filmnek, tetszett is, hiszen volt története, és nem is igazán volt sablonos. Az egésszel csak annyi bajom volt, hogy kicsit hosszú. A szinkronok sem igazán jöttek be, a sorozatban megismert mély Carrie hang sokkal jobban bejött, mint ez a magasított verzió, bár lehet, hogy csak a felvétel volt ilyen, nem néztem különösebben utána.
Szóval megvolt a sztori, a szokásos esküvő-elhagyjuk egymást-majd újra összejövünk, de ez sem a megszokott módon. Én vártam, hogy majd hamar kibékülnek, de fél év is eltelt, és ez tetszett. Az is, hogy a fél év alatt nem laposodtak el a szálak, hiszen mindenkivel történt valami. Samantha szakított Smithszel, Miranda Steve-vel, de ki is békültek, illetve Charlotte megszülte kislányát, Roset, aki gyönyörű baba volt. A leánykérés pedig... szó se róla, nagyon jó ötlet volt a cipő :)
Szóval nem volt rossz, alapjában bejött a film. A zenék tetszettek, a ruhák szokás szerint lenyűgözőek voltak, de mit is várhatnánk tőlük.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP