hétfő, december 20, 2010

Éreztétek már?


Éreztétek már úgy, hogy noha vannak vágyaitok, mégsem tudjátok elérni őket? Ott vannak egy karnyújtásnyira, de mégis visszakoztok az utolsó pillanatban valami mondvacsinált indokkal. Nem azért, mert meggondoltátok magatokat, nem azért, mert elmúlt a vágy, hanem azért, mert eljött egy hátráltató érzés. Egy érzés, amit úgy hívnak, félelem.
Két tűz közé kerülsz, egy kereszteződésbe, mint amikor autóban ülsz, és indexelned kell, el kell döntened, merre mész tovább. Belevágsz-e abba, amire mindennél jobban vágysz, vagy hátrafelé teszel egy lépést, és megbújsz a félelmed mögött.
Mersz élni? Mersz lépni egyet előre? Lehet, hogy az lesz a legjobb döntés életedben, lehet, hogy az lesz a legrosszabb. De ha meg sem próbálod, akkor sosem tudod meg, mi lett volna, ha.
Könnyű azt mondani, hogy ne félj, közhelyesnek tűnik, de talán mégis ez a legjobb, legegyetlenebb tanács, amit ilyenkor adhat az ember. Ne félj attól, ami rád vár, ha befordulsz a kereszteződésen. Vedd kézbe az életed irányítását, és ne hagyd, hogy sodródj az árral. Lehet, hogy valamikor az a jó, de mégis, ha te irányítasz, akkor nem érhet meglepetés.
Szereted a meglepetéseket? De nem biztos, hogy azokat is, amiket az élet ad neked. A Nagybetűs Élet. Lépj be, irányíts, és ne félj!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP