vasárnap, március 21, 2010

Elfogták: hajléktalan ölt hajléktalant Egerben

Örülök, hogy kiderült, mi történt, bár azért még mindig le vagyok sokkolva. Mi ott mászkáltunk... ott voltunk...

Vérbefagyva, agyonverten találtak pénteken hajnalban egy férfit a megyeszékhely belvárosában. Egy nap alatt a rendőrség elfogta a gyanúsítottat, aki maga is fedél nélküli.
aki maga is fedél nélküli.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Soltész Bálint szombaton reggel közleményben tudatta: elfogták a csütörtökről péntekre virradóan az Eszterházy téren történt gyilkosság feltételzhető elkövetőjét. A rendőri tájékoztatás szerint a HRFK a holttest felfedezését követően az Egri Rendőrkapitányság munkatársaival közösen, nagy erők bevonásával kezdte meg a helyszínen található nyomok rögzítését, azok elemzését valamint az esetleges tanúk felkutatását.
Az áldozat személyazonosságát is megállapították, mi szerint egy 44 éves hajléktalan férfi az elhunyt, aki testszerte több sérülést szenvedett, a legtöbb közülük az elhunyt fején keletkezett. Néhány órával a holttest felfedezése után egy hajléktalanokból álló társaság került a hatóság látókörébe. Őket tanúként hallgatták ki a bűnügyi szakemberek, ellenőrizték az elmondott alibiket, mely során újabb- szintén hajléktalan személyek kerültek kihallgatásra.
A nyomozás további menetéről megtudtuk: pénteken, a késő éjszakai órákra egy személyre szűkült a lehetséges elkövetői kör. A 49 éves hajléktalan férfi - már gyanúsítotti - kihallgatása során, részletes, beismerő vallomást tett, minden részletre kitérve tárta az őt kihallgatók a bántalmazás részleteit, amely az elsődleges orvosi szakvélemény alapján hosszan elhúzódó lehetett.
A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntető eljárást a HRFK Bűnügyi Osztálya, továbbá előterjesztést tett előzetes letartóztatásának elrendelésére.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP