vasárnap, március 21, 2010

Gossip Girl s3e14

Tegnap végre alkalmam nyílt megnézni az újabb Gossip Girl részt, örülök, hogy ismét műsoron van. Igen izgalmasnak ígérkezett, főleg a Chuck és édesanyja, illetve a Jenny és Damien szál.
Chuck nem tud belenyugodni, hogy az a nő nem az édesanyja, így tovább nyomoz, és kideríti, hogy igaza volt. Egy tesztnek veti alá, de sajnos úgy tűnik, Elisabeth megbukik - de később kiderül, hogy mégsem, és minden jó, minden szép, hála Serenának és Nate-nek. Blair örül Chuck boldogságának, és megpróbál emberileg még közelebb kerülni hozzá, kisebb-nagyobb sikerekkel.
Nate és Serena kapcsolata egyre jobban fokozódik, persze a jó irányba. Serena titkolózik az édesapja miatt, de végül bevallja Nate-nek, hogy fáj, hogy az apja nem keresi, és nem kíváncsi rá, de végül lemond róla.
Szépen végigmegyek minden fontosabb szálon, hogy áttekintsük ezt a részt.
Jenny és Damien egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Damien végre egy olyan titkot mond el az életéből, amit eddig senkinek. Megmenti a lányt a kínos haragtól, ami rá várt az édesapjától, de attól még eltiltják. De miközben Rufus és Lily tovább vitázik, Jenny megszökik, és mint kiderül, Damiennel szándékozik tölteni az estét, várja a nagy partit, hogy drogot árulhassanak, ám Damien végre megteszi a nagy lépést: szimpla randi, és Manhattan utcáján megcsókolja a lányt.
Aztán, ha minden igaz, már csak egy szál van hátra: Vanessa és Dan. Van egy ilyen Hawaii parti a koleszban, ahová Vanessa is megy egy pasival, és Dan is keres magának egy csajt, de mint később kiderül, csak egymást akarják féltékennyé tenni. Egy képcsinálós izé mögött Vanessa megcsókolja Dant, ami miatt elkezd kitörni a balhé, de a végére megbeszélik, és az ágyban kötnek ki - de mint barátok, megbeszélve, hogy egyelőre egy lépés, amíg ezt folytathatják.
Elég izgalmas részen vagyunk túl, kifejezetten várom a folytatást!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP