szombat, április 17, 2010

90210 - 2x12&2x13

Két újabb részen vagyok túl a 90210-et illetpen, és még mindig ég bennem a tűz. Nem gondoltam volna, hogy Shanea Grimes ennyire tudja vinni a hátán az évadot, de meg kell mondjam, egész jó. Most, hogy végre kiderült az igazság, reménykedhetünk, hogy rendbe jön az élete, de erre ismét közbelép a drogdíler Jasper, aki nem hajlandó lemondani a lányról, és zsarolással tartja maga mellett. Érdekes. Újabb szerelmi háromszögekbe bonyolódunk, itt van az Ivy-Liam-Naomi. Liam és Naomi végre összejönnek, de a kapcsolat nem úgy alakul, ahogy elképzelték, sokkal unalmasabb, mint eleinte, mikor még nem volt komoly köztük a dolog. Ade szerint csupán "fel kell éleszteni a kémiát", de sajnos azután sem éreznek semmi változást, ami persze mosolyt csal Ivy ajkára.
Aztán a Teddy-Silver-Dixon trió is bonyolódik. Dixon Teddy és Silver háta mögött kavar, hogy a saját javára fordítsa a dolgokat, és a téli bálon megcsókolja Silvert, aki azonban nem akar semmit, eleinte. De a szünet után Dixon bevallja az érzéseit, ami felébreszt valamit Silverben is.
Debbie mindent megtesz, hogy Kellyt leakassza a férjéről, még egy jógatanárnak is bemutatja, akiről azonban lerí, hogy Debbie kellene neki. De nem fogja megkapni, legalábbis most még úgy néz ki. Majd kiderül!
Aztán itt van a leszbikus szál. Ade megcsókolja Giát, a Blaze egyik szerkesztőjét, csak hogy a lány volt barátnőjét féltékennyé tegyék. Remélem, hogy csak ennyi lesz, nem akarom, hogy ezzel menjen tovább a sorozat. Majd kiderül a folytatásból.
Navid mindent megtesz, hogy lebuktassa Jaspert, még Dixon segítségével drogot is csempésznek a szekrényébe, ám amikor a vizsgálatra kerül a sor, már Navid szekrényében van a kokó. Érdekes lezárás, nem mondom. Várom a folytatását!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP