péntek, április 23, 2010

90210 s2e16

Naomi és Liam kapcsolata egyszerűen tökéletes. Mindenki irigyli őket, és ezt tök jó látni, szeretem őket :)
Jasper még mindig nem akarja békén hagyni Annie-t, ami elég zavaró tényező a lány számára, amit csinál, már zaklatásnak minősül... Közben kezd ismét beszélni Liammal, mikor hazaviszi a suli után. A baj csak az, hogy poénkodás közben Liam meglátja a mostohaapját, amint egy másik nővel csókolózik egy hotel előtt. Jól behúz egyet az apjának, mikor hazaér. Magyarázkodhat, de itt már nincs esélye. Mármint a mostohaapjának. Így Liam lelép otthonról, és persze Naominál köt ki. Liam, mikor meghallja, amit Naomi állít Cannonról, az új pasiról, miszerint le akar vele feküdni, azonnal bedurvul, és el akarja intézni a szitut.
Új tag a Blazenél, és máris felbőszíti Naomit, ahogy Naomi is őt... A lánynak szinte könyörögnie kell, hogy ne rúgja ki. A férfi azonban eléggé félreérti a dolgokat... De Naomi is kicsit másképp állítja be a történteket.  Silver közben próbálja helyrehozni a dolgokat Teddyvel, sajnos elég kis sikerrel, a fiút eléggé megbántotta a múltkori kémkedős ügye. Silver nem adja fel, mindent megtesz, hogy kibéküljenek, de a legjobban az őszinteség jön be. Ezzel csak az a baj, hogy bármennyire is próbálja Silver elfogadni az egészet, mindig bejön valami csajszi, ahogy most is. Féltékeny. Később azonban megbeszélik, és minden oké közöttük.
Dixon és az édesanyja nagyon jól megértik egymást, legkedvesebb közös témájuk a sport. Meccs ide, meccs oda, fogadás ide, fogadás oda... Debbienek azonban ez kezd nem tetszeni. Vagyis talán inkább kezd féltékeny lenni. Elmegy egy "randira" a jógaoktatóval, és valahogy nem képes felfogni, hogy a pasi vonzódik hozzá. És Dixon édesanyja pont azt látja meg, hogy megcsókolja őt az oktató, amit a nő megpróbál "felhasználni" ellene, legalábbis felemlegeti előtte.
De közben ez a Dixon és anyuci kapcsolat is kezd megromlani, legalábbis a fiú részéről, viszont nem maradhat el a könnyes kibékülés sem... alap.
Navid és Lila és tök jól megértik egymást, de amikor Ade is ott van, az mindenkinek kínos, bár Ade szimplán tagadja. Bár ő most leginkább a Gia dologgal van elfoglalva. Még nem is beszélték meg, ami történt... mintha mi sem történt volna, ugyanúgy megvannak egymással, bár kissé kínos a dolog. Nem is csoda. De Silver kb. megérteti vele, hogy semmi rossz nincs abban, ha esetleg vonzódik hozzá. De még most sem tud dönteni. Gia megcsókolja, ami jól esik Adenek. Aj, nem jó ez a szál...
Anniet még egyszer felhívja Jasper. Hogy elbúcsúzzon.

Hát, ez igazán hosszúra sikeredett, nem hiszem, hogy még egyszer írok olyan beszámolót, hogy közben nézem, mert olyankor mindig hosszúra sikeredik :D Túl hosszúra

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP