szombat, április 24, 2010

90210 s2e17

Nyah, újabb részen vagyok túl, és már csak egy olyan van, amit nem láttam, ez haladás. És még csak szombat dél van, lesz időm befejezni mindent a hétvégén, hál istennek.
Szóval, Dixon és Ivy mondhatni féltékeny, és zavarja őket, hogy úgy bánnak velük, mint a leprásokkal, ezért a hét szenzációja, hogy ők eljátsszák, hogy egy pár. Azonban ebből az sül ki, hogy bár mindketten tagadják, de kezdik megkedvelni egymást.
Naomit kezdi zavarni, hogy titkolózik Liam előtt, de bármennyire is nagy a kísértés, nem mondja el az igazat. Még akkor is hazudik, amikor Liam meg akarja verni Mr. Connant, és az igazgatóiban köt ki. Naomi Wilson igazgatónak is azt mondja végül, hogy szexuálisan zaklatta.
Közben Jasper felhívja Anniet, hogy ugye elbúcsúzzon tőle, Annie pedig megpróbálja megkeresni. A fiú a Hollywood feliratnál van, és leugrik, de szerencsére nem lesz komolyabb baja, és a kórházban megígéri Annienek, hogy semmit nem mond el senkinek arról, ami történt, így Annie mosolyogva hagyja el a kórházat.
Adriannát eleinte zavarja, hogy nyíltan együtt legyen Giával, így kicsit összekapnak, de a zenekar első igazi koncertjén, miután leküzdi a lámpalázat, mindenki előtt megcsókolja, így végre felvállalták, hogy egy pár. Egy lemezszerződést ajánl fel neki Ivy anyja, nagyon megörül, de egyből elmegy a kedve, mikor meghallja, hogy  a banda nem kell, csak ő egyedül.
Teddy játszadozik Silverrel, vagyis úgy tesz, mintha nem tudna róla semmit, de aztán a tökéletes ajándékot adja neki, és bevallja, hogy csupán heccből csinált úgy, mintha mindent másképp hinne róla. Ez kissé bonyolultra, sikerült, de remélem, értitek :)
Elég nyugis rész volt, ahhoz képest, hogy mindjárt évadzáró. No, mindegy is, remélhetőleg hamarosan - úgy 10 percen belül - elkezdtem a következő részt, ami eddig az utolsó leadott epizód.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP