vasárnap, április 18, 2010

Gossip Girl s3e18

Hát igen, erre megérte várni. Chuck és Blair szenvednek, de Chuck szeretne kibékülni a lánnyal, aki azonban hajthatatlan. Serena és Nate is mindent megpróbálnak megtenni, de időközben az ő kapcsolatuk is kezd zátonyra futni, hála Carter Baizennek, Serena apjának és persze KicsiJ-nek. Kezdem egyre jobban megutálni Jennyt. Hiszen alapjában véve miatta megy tönkre Nate és Serena kapcsolata.
Chuck elkezdi szervezni Dorota és Vanya esküvőjét, ezzel próbál jó színben feltűnni Blair előtt. Dan beszél Blairrel, és ráébreszti, hogy ő és Chuck pontosan egymáshoz valók:mindketten a pokol legmélyebb bugyrába kerülhetnének a tetteik következményeként, és ez teljesen összetöri mind az ő, mind Chuck szívét - a férfi visszatér régi önmagához, és máris felszed egy csajt az esküvőn.
Serena még mindig az édesapja nyomában jár, és mivel Carter a segítője, elszökik az esküvőről Nate tudta nélkül, akit azonban Jenny kissé félreértelmezhetően felvilágosít. Serena kidobja Cartert, mikor rájön, hogy csak így akar a közelébe férkőzni, de mikor felhívja Natet, hogy mindent elmondjon, Jenny veszi fel. Küldene üzenetet, de úgyis tudjuk, hogy nem adja át.
Rufus rájön, hogy Lily ismét hazudik, és mikor Serena megérkezik Palm Beachre, az apjához, nem más nyit ajtót, mint Lily...
És ennek a folytatására kell várni még 2 hetet! Ajaj...

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP