szombat, május 01, 2010

Gossip Girl s3e19

Ezazezaz! Erre volt szükségem :) Jó kis intrika mindenütt, és alap, hogy ezt a Gossip Girl adja a hétvégén. Megérte várni erre az epizódra, ütősre sikeredett.
Végre, hogy Nate lepattintotta Jennyt, utálom azt a kiscsajt, sokkal jobban szeretem a Serenate párosítást :) A kedvenc, az örök kedvenc. Örülök, hogy úgy tűnik, most már minden OK lesz közöttük.
Ez a Lily szál aggasztó volt számomra, és gondoltam, hogy Serena apja valami rosszban sántikál, sejtettem, hogy Lily nem is igazán beteg, legalábbis a végéből ez derül ki számomra.
Vanessa és Dan kapcsolata is válságba kerül, ahogy most szinte mindenkié, és ki tudja, sikerül-e helyrehozni, mindketten csináltak hülyeségeket. Nem kellett volna Vanessának Dan tudta nélkül jelentkeznie, neki pedig a véleményéről nem kellett volna hazudnia. Hát, ez van.
Chuck még most sem tudott túllépni Blaieren, ahogy a lány sem, bár ő ügyesen titkolja, azonban az epizód végére magának és Chucknak is bevallja, hogy nem megy az olyan könnyen, hiszen mindig része lesz a múltjának és az életének, ezt nem tagadhatja.
Jenny elhúzhat a pi*ába. Bocsi a rajongóktól, de ez van, kész, utálom. Azért azonban várom a folytatást! :) Már van is előzetes! Még jó, hogy érettségi szünetem van, mert igen izgis rész lesz!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP