szombat, május 01, 2010

The Vampire Diaries s1e20

Hát, túl vagyok ezen a részen is, és már tényleg érződik, hogy lassan itt a finálé.
Igazából nem nagyon jött be ez a Stefan-féle sajnálom magam, sajnáltatom magam stílus, de tetszett, ahogy Damon és Elena kezelte, vagyis próbálta meg kezelni. Azért jó, hogy végül is kilábalt ebből az egész döntésképtelenségből.
Ideje volt végre megtudni, hogy is változtak át a Salvatore testvérek, én valahogy teljesen máshogy képzeltem az egészet, de hát, így volt, ezt kell szeretni. Főleg az a rész, hogy Stefan ölte meg az apját, így változva át... az számomra fura volt, de mit tehetnék? Ez van, mint mondtam :)
Jeremy és Anna igazán közel kerültek egymáshoz, de Pearl, Anna anyja választás elé állítja a lányt, azonban John megöli. Így Anna egyedül marad, miközben Jeremy nem tud még mindig semmiről.
Damon és Alaric továbbra is együtt nyomoznak, de sajnos nem jutnak semmire Isobellel kapcsolatban. Legalábbis addig nem, míg az esti iszogatás közben fel nem bukkan Rick mellett a volt feleség...
Igazából nem volt valami túlzottan eseménydús epizód, leginkább a múltban turkálhattunk. De már csak két epizód van hátra!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP