vasárnap, május 02, 2010

Megasztár s5

Tegnap startolt a Megasztár ötödik szériája. Igazából eléggé kezd számomra sablonossá válni, bár bevallom, ezeken a válogatókon igen jókat lehet nevetni, már csak ezért is fogom nézni.
Néha magam is elcsodálkozom, hogy milyen emberek képesek jelentkezni, azt gondolva, hogy jó hangjuk van, holott fáj, ahogy énekelnek.
Azért, persze, vannak tehetségek is, akik tényleg megérdemlik, hogy itt lehessenek. Gondolom, emlékeztek arra a jelentkezőre tegnapról, aki New Yorkból költözött Magyarországra, és most jelentkezett. Nos, ő például pont egy ilyen tehetség, jó hanggal megáldva. Engem valamilyen szinten Király Viktorra emlékeztet, még a hangja is. Nálam egyelőre neki van a legnagyobb esélye. Igazából sajnálom, hogy a következő részt nem láthatom, de most már ez az utolsó... Remélem! :)
Az pedig külön poén, hogy Rúzsa Magdinak majdnem sikerült átvernie a zsűrit, és újra bekerülni, nem csodálom, hogy még mindig továbbjutna, eszméletlenül jó hangja van. A négy megasztár közül nekem mindig is ő volt a kedvenc.
Nézzétek, mert megéri!

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP