szombat, június 19, 2010

Hivatalosan is vége.

Hivatalosan is vége van az évnek a sárospataki Árpád Vezér Gimnáziumban is, ma 10 óra után pár perccel végere kimondta igazgató úr a várva várt szavakat: a 2009/2010-es tanévet bezárom.
Mindig is tudtam róla, hogy nagyon jó beszédeket ír, de a mostani különösen tetszett, ugyanis a VB metaforájával jellemezte az évet. 21 csapat, heti 30 órányi edzés, 50 akárhány edző. Piros és sárga lapok, satöbbi. Mindenkinek elnyerte a tetszését :)
El sem hiszem, hogy legközelebb csak július 21-én megyek vissza, hogy kezdetét vegye a tíz napos spanyol út, ami eszméletlen lesz. Monaco, Nizza, Barcelona, Gerona, riviéra, tengerpart, DELFINÁRIUM (L) Costa Brava, Tossa del Mar, és még sok-sok kis állomás lesz 62 fős csapatunknak...
Fura lesz, hogy üres lesz a suli, hogy nem kell korán kelni többé, nem kell nyavalyogni a dolgozatok, cetlik, témazárók, jegyek miatt, hogy nem izgulunk a felelések miatt, de örömteli is egyben. Hiszen VÉGE!

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP