péntek, július 02, 2010

TOP10 futballsztár - 2. Yoann Gourcuff

Yoann Gourcuff
(1986. július 11.)
Francia válogatott, Bordeaux
támadó középpályás

Utolsó előtti nevünkhöz érkeztünk a TOP10 futballsztár ranglistáján, ahová a francia származású Yoann Gourcuff került. Én most figyeltem fel rá, az idei világbajnokság kapcsán, ugye a franciák eléggé ki voltak emelve az igencsak gyenge teljesítmény miatt. Uruguay ellen kezdő volt. Az arca és a szeme fogott meg... nagyon :)
A 2008-2009-es idényben még csak kölcsönben volt az AC Milantól a Bordeauxban, de a legutóbbi szezont már hivatalosan a francia csapatnál kezdte. Eddig itt 66 meccsen 18 gólt szerzett a csapat színeiben.
A francia válogatottban 2008 nyarán debütált, és 2008 októberében lőtte az első, és azóta utolsó gólját a francia színekben. Azóta 9 meccset játszott. Előtte természetesen tagja volt a francia U21-es válogatottnak, ahol 17 meccsen 4-szer talált a kapuba.
Magánéletéről nem tudni sokat, nem szívesen beszél róla. Nem tudom, hogy feltételezés, vagy tény, de barátnője/párja Marie Steiss, aki egy híres, nem mindennapi modell, a volt francia miniszterelnök lánya.

Nos, nekem ő áll a dobogó második helyén.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP