vasárnap, szeptember 12, 2010

Hellcats - pilot - 1x01

Értékelés: 5/4
Már nyár eleje óta várom a sorozatot, amikor láttam pár promót belőle. Meg kell mondjam, meglepően tetszett.
A sztori egy pompomlányokat szinte utáló lányról, Martiról szól, aki mégis arra kényszerül, hogy csatlakozzon a csinibabák világába - és nem is kevéssé illeszkedik be.
Persze, vannak rosszakarói, amit nem is lehetne kiküszöbölni, ha ilyen sorozatról van szó, de épp ez fogja izgalmassá tenni.
Meglepett, hogy az Ashley Tisdale által alakított Savannah karaktere ekkora jellemváltozáson ment át mindössze negyven perc alatt, legalábbis az én szememben. Azt hittem róla, hogy majd valami nyávogós csaj lesz, aki keresztbe fog tenni Martinak, ehelyett pont ő az, akivel a legjobb viszonyban lesz a lányok közül, legalábbis eddig így tűnt, és remélem, ez nem is fog változni - ahhoz képest, hogy az epizód elején még majdnem pofont osztott Martinak.
Aztán a rosszakaró, Alice már rögtön elkezdte a kavarást, pedig még szinte semmi sem történt... Kíváncsian várom, hogy alakul tovább a folytatás, de nekem egész jó évadnyitónak tűnt.

0 megjegyzés:

Flores e Flowers

Egy régi közhely szerint mindig elpusztítjuk, amit szeretünk – nos, akárhogy nézzük, ez fordítva is igaz.

Sobre a Emporium

Fotóm
gabi
17. sárospatak. könyvek. zene. filmek. mozi. sorozatok. nevetés. élet. szivárvány. napsütés. forma1. foci. spanyolország. newyork. barátok. füst. tánc. német. irodalom. twilight. írás. újságírás. média.
Teljes profil megtekintése

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP